O nama

D​obrodošli!

Kroz tradiciju dugu 50 godina, osigurali smo vrhunsku kvalitetu u građevinskom sektoru sa ciljem stvaranja proizvoda, osiguravajući našim kupcima maksimalno iskorišten omjer cijene i kvalitete. Održavajući kontrolu, omogućili smo postizanje najviših standardnih kvalitativa.
Pozitivan učinak na odnos s kupcima potvrđuje sadašnju sliku poslovanja.

Tvrtka je proteklih godina u kontinuiranom rastu zahvaljujući upornosti i volji obitelji Buzak. U prilog tržišnim promjenama nudimo nove materijale i nove korisne horizonte. Uz pomoć stručnog osoblja i kroz izvanredne tehničke inovacije, naša tvrtka ulaže u dinamičan i stabilan poslovni plan. Specifičnosti naših prednosti mogu se pronaći u transformaciji sirovina, strojno obrađenih ploča, osobno nabavljenih i ispitanih u zemljama porijekla (Italija, Indija, Brazil, Afrika…) što nam omogućuje da posjedujemo potpuni nadzor nad proizvodnim procesom, od pribavljanja materijala do gotovog proizvoda.

Napredna tehnologija omogućuje nam održavanje razine preciznosti i produktivnosti, te znanja kako bi izrazili umjetnost i učinkovitost. Od materijala u ručnoj i strojnoj obradi koristimo granit, mramor i onyx.
Vlastitu proizvodnju temeljimo na izradi nadgrobnih spomenika, natpisa i rukom oslikanih motiva na kamenu, vaza i ostalih dekoracija. Oblaganje kamenom interijera i eksterijera (ograde, terase, podovi, stubišta, kameni i slično).

Neki od naših radova predstavljeni su u foto galeriji kao reprezentativni uvid u naš rad. ​​

Detaljne informacije vezane za proizvod ili usluge možete dobiti putem kontakta.